Prezenty ślubne

o tym i o tamtym ;-)

Prezenty ślubne

Postprzez janeczka 19 lut 2010, o 14:15

Witam!
Zastanawiam sie właśnie co kupić koleżance na prezent. na razie mam jeden pomysł czyli pościel, taka fajna, znalazłam sporo dobrych zestawów na poscielowo.pl. A wy co o tym myslicie? Chciałybyście dostać coś takiego?
janeczka

Re: Prezenty ślubne

Postprzez Wrzosek 8 mar 2010, o 12:55

Pościel jest fajna i zawsze się przyda, tylko istnieje taka możliwość, że kompletów pościeli młodzi też dostaną od groma. Ja mojej przyjaciółce przygotowałam specjalne wydanie gazety z artykułem o jej ślubie na pierwszej stronie. Oprawiłam gazetę w ramę i młodzi mają teraz pamiątkę na lata. Myślę że to fajny pomysł na prezenty na ślub i wesele, a na pewno oryginalny:-)
Wrzosek

Postprzez Gallery4Ladies 13 maja 2010, o 20:36

Najlepiej i najpewniej... kasa. Młodzi kupią, co chcą, tym bardziej, że już przed ślubem wiele par razem mieszka, więc pościele i żelazko już ma.... Ja do dziś wiem, że 10-letnie garnki są za pieniążki od wujka, a pościel od znajomych leży w szafie, ponieważ materiał ala jedwab wydusza z człowieka siódme poty :D
Gallery4Ladies

Postprzez felicity 21 sie 2010, o 09:28

Pieniążki zawsze będą na miejscu, ale jeśli zna sięgust osoby, albo wie, co ona chce dostać to prezent też będzie świetnym rozwiązaniem. Ja np. chciałabym dostać część prezentów, tylko wtedy od najbliższych mi osób, bo wiedzą co mi się podoba:)
felicity

Powrót do Pogaduchy